måndag 5 maj 2008

Bönens makt

Denna stad går under utan Guds ingripande. Miljontals människor, varav många är barn, har aldrig hört om Guds kärlek och hoppet vi har i Jesus. Så mycket elände pågår här både i det offentliga men också i det fördolda. Det är en trasig stad.

Tack för att ni ber för oss. I egen förmåga är vi hjälplösa men vi tror, barnsligt nog, på att vi på något sätt förts hit för att göra skillnad. Vi tror att hjärta för hjärta kan vi förändra staden. När vi säger vi så menar vi inte bara vi som är här. Även om vi är långt från er hemma i Sverige gör era böner en stor skillnad.

1 kommentar:

Anonym sa...

De är ju EN SAK att se FOLKET som en massa och inse att HJÄLP va många som behöver förvandling än att finna ett o ett o ett hjärta!!(de kan du o jag göra här o nu=) SEN i perspektivet att faktiskt SE TILL en STOR GUD som använder enkla människor för sitt syfte!! HAN har ALL MAKT!
Blev uppmuntrad i Söndags när allas vår egen PerJohan predikade ur daniels bok. Sadrak o hans kompisar följde GUD och genom undret som de var med om påverkade massor av människor. Vi vet inte VEM som kommer påverka VEM!! Men GUD har helheten o perspektivet i det får vi TRON och den barnsliga förtröstan att han kan göra ALLT MER ÄN VI KAN TÄNKA o ÖNSKA sig!! MÄKTIGT att få vara med om än i bön! =)
VÅR GUD tillhör äran!!